Despre Cabinet Avocat Oana Livia Badea

20

DE ANI DE PRACTICA JURIDICA

Istoria Cabinetului de Avocat OANA LIVIA BADEA este o poveste a imaginatiei, determinarii, muncii, practicii si perseverentei. Si, ca in orice istorie, trecutul joaca un rol impotant: rolul de a aprecia viitorul si de a il considera valoros.

REMEMBERING THE PAST, LOOKING TO THE FUTURE

Cu o practica juridica intensa inca de la data intrarii ca membru in Baroul Bucuresti, in urma cu aproape 20 de ani, Avocatul Titular al Cabinetului de Avocat OANA LIVIA BADEA a constituit acest cabinet ca fiind printre cele mai dinamice si respectate cabinete de avocatura din Bucuresti, oferind servicii juridice intr-o larga arie de domenii.

Avocatii Cabinetului de Avocat OANA LIVIA BADEA sunt specializati in dreptul afacerilor, in special in drept societar, drept comercial, drept bancar si al pietei de capital si, de asemenea, in reprezentarea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata.

Calauzit de principii solide si etica profesionala, Cabinetul de Avocat OANA LIVIA BADEA a evoluat continuu, dezvoltandu-se si extinzandu-se, dobandind un renume pe piata din Romania.

Cu o echipa de avocati tineri, dar experimentati, membri ai Baroului Bucuresti, avand cunostinte extinse despre mediul de afaceri romanesc si a sistemului juridic, suntem capabili de a oferi solutii adecvate pentru situatii juridice diverse.

Principiu Fundamental – Oana Badea Law Office

CONFIDENTIALITATE

Alaturi de independenta si obiectivitate, in activitatea pe care o desfasoara Cabinetul de Avocat OANA LIVIA BADEA, confidentialitatea reprezinta unul dintre principiile fundamentale.

Angajamentul privind respectarea cu strictete a confidentialitatii informatiilor de care luam cunostinta in cadrul activitatii noastre profesionale reprezinta pentru noi nu numai o obligatie, ci un principiu al eticii profesionale, ce trebuie respectat atat pe parcursul colaborarii cu fiecare client, cat si dupa eventuala incetare a acesteia.

Asistenta in Afaceri – Oana Badea Law Office

SERVICII PERSONALIZATE

In prezent, Cabinetul de Avocat OANA LIVIA BADEA poate sa furnizeze servicii personalizate si asistenta completa in domeniul afacerilor, respectand cerintele si nevoile fiecarui client in parte.

De la inceput, scopul Cabinetului de Avocat OANA LIVIA BADEA a fost acela de a excela in tot ceea ce realizeaza, in relatiile cu clientii, partenerii de afaceri, autoritatile si in general cu toti cei cu care lucreaza. Cel mai important angajament pe care Cabinetul de Avocat OANA LIVIA BADEA il ia fata de clientii este calitatea serviciilor.

Calauzit de principii solide si etica profesionala,

Cabinetul de Avocat OANA LIVIA BADEA a evoluat continuu, dobandind un renume pe piata din Romania.

EXPERTIZA

Avocatii Cabinetului de Avocat OANA LIVIA BADEA sunt specializati in dreptul afacerilor, in special in drept societar, drept comercial, drept bancar si al pietei de capital si, de asemenea, in reprezentarea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata.

Dreptul Afacerilor

Oferim spijinul necesar in cadrul negocierilor, intocmirea profesionista a documentelor, precum si consultanta

Drept Comercial

Consultanta si asistenta privind infiintarea, functionarea, dizolvarea, lichidarea, fuziunea si divizarea societatilor comerciale

Drept Bancar

Consultanta in domeniul dreptului bancar, operatiuni bancare generale, facilitati de credit, inclusiv proiecte de finantare

Piata de Capital

Consultanta si asistenta in cadrul procedurilor de listare, retragere de pe piata, respectiv de inchidere a societatilor comerciale

Dreptul Muncii

Redactare, modificare contracte individuale de munca si contracte colective de munca. Reprezentare in fata instantelor

Proprietate Imobiliara

Tranzactii imobiliare, Certificare, autorizatii, inregistrari, Audit legal asupra proprietatilor imobiliare, Contracte de vanzare-cumparare

DREPTUL ROMANESC

Istoria in FOTOGRAFII