In 1971 Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, organiza prima intalnire pentru a discuta despre practicile globale de management, iar Adunarea Anuala a Forumului a devenit o intalnire care strange la un loc lideri ai societatii globale: sefi si membrii a mai mult de 100 de guverne, directori de la varful celor mai puternice companii din lume, lideri ai organizatiilor internationale si a celor mai relevante organizatii non-guvernamentale, figuri proeminente ale culturii, lideri de opinie, voci din randul tinerilor, ai pionierilor din tehnologie.

Titlul oficial al evenimentului din 2019 este „Globalizarea 4.0: Modeland o arhitectura globala in Era celei de-a patra revolutii industriale”. Adunarea din acest an are ca scop definirea prioritatilor globale, industriilor si a agendelor regionale, iar unele dintre subiectele abordate sunt apa potabila, poluarea cu mase plastice, directia de evolutie a Uniunii Europene, extinctia speciilor de animale, violenta impotriva femeii sau epidemia singuratatii.

Cateva dintre temele dezbatute la Davos 2019 au fost „Suntem pregatiti pentru noul soc economic global? Cum sa regandim globalizarea? Crizele umanitare care explodeaza in 2019 sau A patra revolutie industriala”.

 

Participarea la Forum se face exclusiv pe baza de invitatie si este rezervata membrilor organizatiei, printre acestia numarandu-se si ASOCIAtIA „GLOBAL YOUTH COMPASS”, organizatie non-profit infiintata in 2017 la Geneva si reprezentata la Davos 2019 de Doamna Avocat Oana Livia Badea, in calitatea sa de Presedinte al Asociatei.

 

Dedicata dezvoltarii unei comunitati globale care sa sustina tinerii lideri, inovatori si antreprenori, GLOBAL YOUTH COMPASS sustine initiative de care beneficiaza tinerii la nivel comunitar, national si international, intr-o gama diversa de domenii, inclusiv cele sociale, politice si culturale. Abordarea tinerilor, la nivel global, serveste ca o prima platforma de orientare, conexiuni la nivel inalt, expunere, mobilizarea resurselor si facilitarea proiectelor de colaborare pentru tinerii din intreaga lume si a partilor interesate din sectorul public, privat si al societatii civile.

Asociatia organizeaza congrese internationale pentru a-si sustine scopul, avand invitati de inalt rang si personalitati de renume din mediul de afaceri, politica, mediul academic, mass-media si cultura,cum ar fi cel de la Venetia 2018, cu participarea unor mari personlitati ale momentului: Mario Monti, Antonio Lopez, Gunther Krichbaum. Aceste evenimente cuprind o serie de discutii tematice si mese rotunde, care abordeaza o gama larga de probleme contemporane, precum bunastarea comunitatilor locale si viitorul civilizatiei noastre planetare.

 

Doamna Avocat Oana Livia Badea a reprezentat Romania la Davos 2019 si in calitatea sa de Avocat Fondator al OANA LIVIA BADEA LAW OFFICE, si, de asemenea, ca reprezentant oficial al GRUPULUI COMPUTERLAND ROMANIA si al companiei afiliate acestuia – WORKING MARKET AGENCY, unica firma din Romania de intermediere forta de munca din spatiul non UE care ofera servicii de asistenta juridica permanenta, asigurate de avocati specializati in dreptul muncii.

 

Prin avocatii sai, OANA LIVIA BADEA LAW OFFICE ofera o gama larga de servicii de asistenta juridica unor mari investitori straini. Datorita experientei sale in finalizarea, cu succes, a unor tranzactii importante si sofisticate, OANA LIVIA BADEA LAW OFFICE este una dintre cele mai bine vazute si apreciate firme de avocatura din Romania, prin cunoasterea detaliata a problemelor intampinate de investitorii straini in Romania si o profunda intelegere a pietei romanesti.