Global Youth Compass (www.globalyouthcompass.org) eeste o organizatie non-profit care urmareste interese sociale, infiintata in noiembrie 2017 la Geneva (Elvetia). Asociatia este guvernata de Codul civil elvetian.

Consiliul fondator cuprinde 10 membri cu un trecut remarcabil in afaceri, politica si societate civila la nivel national si international, condus de aspiratia de a permite sinergii intre partile interesate in ecosistemul global si de a oferi resurse si indrumari pentru tinerii talentati si implicati la nivel mondial.

Oana Livia Badea, Avocat, este Membru Fondator si Presedinte al Asociatiei “Global Youth Compass”.

“Global Youth Compass” este o platforma globala destinata reunirii tinerilor de succes din intreaga lume, pentru a face fata provocarilor globale si pentru a mobiliza tineri talentati si motivati, prin crearea de oportunitati de crestere profesionala si personala prin accesul la cunostintele si experienta liderilor realizati de astazi.

Dedicata educarii si emanciparii, inspirarii si care faciliteaza o comunitate globala pentru tinerii lideri emergenti, inovatori si antreprenori, “Global Youth Compas” sprijina initiativele care beneficiaza tinerilor, la nivel de comunitate, national si international – intr-o gama diversa de domenii, inclusiv cele sociale, politice, economice si culturale “Global Youth Compas” este determinata pentru a servi drept o prima platforma pentru orientare, conexiuni la nivel inalt, expunere, mobilizarea resurselor si facilitarea proiectelor de colaborare si a activitatilor pentru tineri din intreaga lume si pentru partile interesate din toate sectoarele public, privat si al societatii civile.

 

VENICE 2018 COMPASS GLOBAL GATHERING

 

Urmatoarea intalnire 2018 Compass Global Gathering va fi gazduita in perioada 4-6 octombrie in Venetia (Italia). Evenimentul va reuni 100+ de participanti, oaspeti de nivel inalt si personalitati de renume din mediul de afaceri, politica, mediul academic, media si cultura.

Evenimentul de trei zile cuprinde o serie de teme de discutie si intalniri care abordeaza o gama larga de probleme contemporane a caror relevanta se intinde de la aspecte ale comunitatilor locale pana la viitorul civilizatiei noastre.